Visie

DE JUISTE DIAGNOSE
DE JUISTE BEHANDELING 

Seksualiteit is een natuurlijk en wezenlijk onderdeel van de mens en van relaties. Seksualiteit is afhankelijk van zowel persoonlijke voorkeur als van culturele normen en gewoontes. Gezonde seksualiteit betekent balans. Maar wat is gezonde seksualiteit? Wat voor de één ok voelt, hoeft voor een ander niet hetzelfde te zijn. In ieder geval horen pijn, angst, verwarring, agressie en frustratie niet bij gezonde seksualiteit. Het gaat immers om intimiteit en relaties. Dat moet gewoon goed voelen.

Hellen Nagel is ervan overtuigd dat gezonde seksualiteit al jong begint. Met respect en openheid. Maar het onderwerp kent vele taboes en mede daardoor ontstaan vaak problemen. Daar is iets aan te doen. Misschien niet makkelijk om de eerste stap te zetten, maar o zo belangrijk voor een goede balans in je leven.

Hellen Nagel gelooft in de multidisciplinaire benadering van klachten. Naast seksuoloog is Hellen Nagel ook gynaecoloog. Gynaecologische klachten of vragen kunnen op zichzelf staan en ze kunnen samenhangen met andere oorzaken. Als dit het geval is bent u hierdoor sneller geholpen. Maar u kunt ook voor puur gynaecologische vragen of klachten bij haar terecht. Het gaat tenslotte om de juiste diagnose en de juiste behandeling.